tijd gaat veel te snel
Door: Esther
Blijf op de hoogte en volg Esther
25 Mei 2011 | Egypte, Hurghada
Vanochtend bij het ontbijt hebben ze een echt egyptisch broodje gegeten: fetier (zie de foto Fortier aan de fetier).
Ook vermeldenswaard is de gekko die hier gisteren in het raam zat. zie foto.
Vorig jaar toen ze kwamen waren net de problemen opgelost met de vulkaanuitbarsting in Ijsland.... op dit moment is er weer een uitbarsting. Hoewel de reisburo's zeggen dat het vliegtuig morgen gewoon op tijd vertrekt zien we op tv dat in Duitsland toch verschillende luchthavens gesloten zijn.
We zullen wel zien, desnoods blijven ze nog een weekje langer.... heeft helemaal niemand problemen mee!
25 Mei 2011 - 12:44
Carla & Ender:
ja lieve luitjes, aan alles komt 1 einde. misschien kunnen jullie nog 1 weekje langer blijven.. Wens jullie toch 1 goede reis terug en tot mails, voor Esther geen heimwee en geniet van deze gezellige tijd samen, er komt beslist weer zo'n tijd.. groetjes uit luxemburg -
25 Mei 2011 - 20:05
Koen:
Hey het is weer voorbij. Ik hoor dat jullie veel plezier gehad hebben:) Miss nog wel wat langer door de aswolk;)