De thuiskapper!
Door: Esther
Blijf op de hoogte en volg Esther
08 Mei 2011 | Egypte, Hurghada
We gingen lekker boven zitten zodat we geen haren in ons appartement hebben. Inmiddels ben ik gedoucht en is mijn haar gewassen en gestyled. Een lekker kort koppie.
Gisteren zijn we nog even naar Sakalla gegaan om geld te wisselen en te pinnen want de koers was lekker hoog. Meer spullen voor hetzelfde geld. Edith heeft een paar leuke slippers gevonden (zie foto).
Ook gingen we langs bij de bakker. Moederdag en 2 jarigen.... dat vraagt om veel zoetigheid, kilo's. Calorieën die weer verbrand moeten worden.
Gisteren was het 26 graden, heerlijk gewoon. Dus geen dubbele punten... dat komt misschien later weer. Als het 36 graden is en je loopt een stuk kost het veel meer moeite en verbrand je met dezelfde beweging meer calorieën.
Bijgaand nog een update van de nieuwste aanschaf voor appartement 3: vloertegels en ws en wastafel, geheel volgens de laatste Egyptische mode. We gaan nog meer foto's maken, want plotseling kregen we extra ruimte van "waarbenjijnu": 150 foto's per site. Dat laten we natuurlijk niet lopen....
Dit was het voor nu, we zullen de site gauw weer bijwerken. Groeten uit Egypte!!
08 Mei 2011 - 20:54
Koen:
Leuk om te horen en... Gefeliciteerd moeder! -
09 Mei 2011 - 11:47
Carla & Ender:
Van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag, de ene gisteren en de ander vandaag. Het was erg gezellig in Nijmegen bij Oma en Opa en leuk om ze weer n keer terug te zien. Jammer dat jullie er niet bij waren, maar volgende keer beter.. Geniet van jullie vakantie en gezelschap van mekaar als zussen en een fijne tijd daar. Doei kusjes en groetjes uit ook een warm luxemburg..