Afscheid
Door: Esther
Blijf op de hoogte en volg Esther
29 Mei 2010 | Egypte, Hurghada
Ze hadden in de koffers veel spullen die ik bij mijn vertrek in december niet meer mee kon nemen én de bestelde "boodschappen"... dus dat is weer een hele tijd genieten van de dropjes van de Lidl. Ook voor MAgdi nog wat gereedschap, komt altijd van pas als je aan het klussen bent.
Guus heeft een heel stuk van de tuin bestraat, en wij gaan daarmee verder. Magdi had al een klein stukje gedaan om te proberen, Edith en Guus vonden dat zo leuk dat ze enthousiast verder werkten, vooral Guus.
Ik heb deze weken ook lekker genoten van de rust (geen schilderklussen, geen cement opruimen) alleen eten koken en mee naar het strand.
Volgende week gaan we weer aan de slag...
29 Mei 2010 - 11:16
Koen:
Mooi dat t lekker loopt daar!
Ik hoop in oktober ergens langs te kunnen komen eventueel met Oma en Maikel:)
Idee van Guus is ook echt top, ziet er mooi italiaans uit.
Groet! -
31 Mei 2010 - 10:47
Débora:
Hoi Esther,
Lekker zeg een paar dagen niksen en aan het strand. Heerlijk!! De tuin ziet er mooi uit met de stenen zo neergelegd. Nu weer aan de slag! Ik hoop dat het allemaal mooi wordt.
Groet Débora -
11 Juni 2010 - 14:03
Guus:
Hallo,Schone-zus hoe is het met de tuin?
Heeft Magdi er nog aan gewerkt, maak er is een foto van ik ben reuze benieuwd, ben je al aan het mozaieken? Rita is morgen voor het laatst he,ik hoop dat ze opgeknapt is,ik ga nog een weekje naar Spanje met het koor.
Nou vele groeten uit Malden XXX