Afscheid - Reisverslag uit Hurghada, Egypte van Esther Meijer - WaarBenJij.nu Afscheid - Reisverslag uit Hurghada, Egypte van Esther Meijer - WaarBenJij.nu

Afscheid

Door: Esther

Blijf op de hoogte en volg Esther

29 Mei 2010 | Egypte, Hurghada

Ik had het even heel druk: Edith en Guus kwamen, Rita kwam, alles moest schoon en klaar en dan heeft dat prioriteit; ik heb even geen verhalen geschreven op de site. Inmiddels hebben Edith en Guus hun koffers gepakt en liggen ze nu voor de laatste keer op het strand, nemen ze afscheid van alle mensen die ze hebben leren kennen. Vanavond nog even de laatste boodschappen doen en dan brengen we ze morgen naar het vliegveld. De 2 weken zijn omgevlogen, vooral de laatste dagen gingen veel te snel.

Ze hadden in de koffers veel spullen die ik bij mijn vertrek in december niet meer mee kon nemen én de bestelde "boodschappen"... dus dat is weer een hele tijd genieten van de dropjes van de Lidl. Ook voor MAgdi nog wat gereedschap, komt altijd van pas als je aan het klussen bent.
Guus heeft een heel stuk van de tuin bestraat, en wij gaan daarmee verder. Magdi had al een klein stukje gedaan om te proberen, Edith en Guus vonden dat zo leuk dat ze enthousiast verder werkten, vooral Guus.

Ik heb deze weken ook lekker genoten van de rust (geen schilderklussen, geen cement opruimen) alleen eten koken en mee naar het strand.
Volgende week gaan we weer aan de slag...

• 29 Mei 2010 - 11:16

Koen:

Mooi dat t lekker loopt daar!

Ik hoop in oktober ergens langs te kunnen komen eventueel met Oma en Maikel:)

Idee van Guus is ook echt top, ziet er mooi italiaans uit.

Groet!

• 31 Mei 2010 - 10:47

Débora:

Hoi Esther,

Lekker zeg een paar dagen niksen en aan het strand. Heerlijk!! De tuin ziet er mooi uit met de stenen zo neergelegd. Nu weer aan de slag! Ik hoop dat het allemaal mooi wordt.

Groet Débora

• 11 Juni 2010 - 14:03

Guus:

Hallo,Schone-zus hoe is het met de tuin?
    Heeft Magdi er nog aan gewerkt, maak er is een foto van ik ben reuze benieuwd, ben je al aan het mozaieken? Rita is morgen voor het laatst he,ik hoop dat ze opgeknapt is,ik ga nog een weekje naar Spanje met het koor.

Nou vele groeten uit Malden XXX