Goed nieuws
Door: Esther
Blijf op de hoogte en volg Esther
15 April 2010 | Egypte, Hurghada
Het volgende goede nieuws is dat de metselaars na een dag afwezig te zijn geweest hier weer op volle toeren aan het werk zijn. De andere zijkant van het gebouw is bijna dicht. Dus het 2e en 3e appartement. Na de buitenmuren worden de binnenmuren gemetseld. Het is heerlijk om te zien hoe het verandert stedds weer.
Helaas ben ik tijdelijk even uitgeschakeld: ik heb een flinke snee in mijn wijsvingertop van mijn linkerhand. Ik was vanochtend de keuken een flinke poetsbeurt aan het geven en daarbij haalde ik mijn vinger open aan de la van het fornuis.
Gisteren heb ik de randjes van het magazijn geschilderd: het lijkt een saaie klus maar dat was het echt niet! De vloer is destijds gemaakt door iemand zonder ervaring toen MAgdi en ik er niet bij waren om toezicht te houden. Dus... erg ongelijk. Aangezien de muren wel 3 meter hoog zijn moet ik flink hoog op de trap.... die door de onregelmatige vloer wankel staat. Geloof me, het was echt niet heet, maar het zweet stond me op de rug. Maar ik heb het gered.
Voor morgen staat de keukenkast voor het logeerappartement op het programma. Ik heb 'm al in de putty staan, nu nog schuren en dan schilderen. Edith en Guus komen eraan, dus het moet wel klaar zijn!
15 April 2010 - 15:52
Nijmegen 15 April :
hallo familie.
het ziet er erg goed uit bij jullie en het wil ook lukken zowel het als het andere we gunnen jullie wel een beetje voorspoed,trouwens gisteren ben ik naar de dr.geweest voor de keuring van het nieuwe rijbewijs tot 1985 .je ziet wel dat tijd hard gaat vlugger kan het haast niet,maar ik hoop dat dit nog aan jullie persoonlijk te laten zien dat zal natuurlijk
in het najaar zijn als alles meezitmet de gezondheid ik hoop van wel en met je moeder,we zijn naar het ziekenhuis voor controle en alles was in orde tot volgend jaar maar.vele hartelijke groeten,kusjes en een stevige pakkerd van ons,
en tot de volgende keer -
17 April 2010 - 15:57
Edith En Guus:
Wij zijn heel blij jullie over 4 weken al te zien hoera!!!!!
We gaan van alles en nog wat meenemen, ook nog spullen van de zolder.
Vervoer van en naar Weeze is al geregeld taxibedrijf j.Fortier en D.Klomp haha.
We tellen de dagen af echt waar enne een koffer is al ingepakt....jullie kennen ons he..haha
Nou tot gauw.
veel kusjes van ons!!