another brick in the wall
Door: Esther
Blijf op de hoogte en volg Esther
07 April 2010 | Egypte, Hurghada
Het bestellen van de stenen was een verhaal op zich, maar Magdi weet natuurlijk wel wanneer de prijzen op zijn laagst zijn. Hij had informatie dat een van de leveranciers een vrachtwagen onderweg had maar omdat het Pasen en Sham el Nessim was waren er geen afnemers... behalve wij dan. Omdat de chauffeur anders een overnachting moest boeken hebben we de stenen goedkoper gekregen. Met 4 sterke jongens was de wagen in maar liefst 2 uur uitgeladen... alles met het handje hè. Geen apparaten ofzo. De jongens hebben nog even thee gedronken en wat gegeten en toen gingen ze met zijn allen weg, ons achterlatend met een muur van stenen voor de ingang. De muur is maar liefst 16 meter lang, 2,5 meter hoog en 2 meter dik. Zoveel is 30.500 stenen! Zie bijgaande foto's. Ik hoop snel een opname van de metselaar te laten zien!!
Verder is Esther nog druk bezig in het magazijn, het wordt heel mooi, te mooi voor een magazijn eigenlijk. Ik werk zo hard dat ik de blaren in mijn handen heb staan en zelf eelt op mijn vingers krijg. Maar dat gaat straks wel weer weg. Het is ook zo leuk als je het mooi ziet worden!
07 April 2010 - 19:59
Edith:
Ha Zussie,
zo dat zijn aardig wat stenen pfffffffff.
inderdaad maar afwachten of er vlug een offerte komt anders zit je de hele tijd tegen die stenen aan te kijken.
Je kunt beter maar tegen een paar verdiepingen aan kijken haha.
Nou ben benieuwd of dat magazijn nu eindelijk beter verhuurt gaat worden, het is toch afwachten wie zich meld met een goede prijs h.
nou groetjes enne kijk uit met die blaren.
kusjes aan Magdi en natuurlijk ook voor jou.
xxxxxxxxxEdith -
08 April 2010 - 16:37
Koen:
Hey moemoe,
Mooi dat jullie die stenen voor een mooi preissie op de kop getikt hebben. Kunnen jullie weer lekker bouwen aan je kasteeltje.
En als t af is kunnen eindelijk de inkomsten binnenstromen van verhuurders.
Veel kusjes en goede tijden toegewenst!!!