TV
Door: Esther
Blijf op de hoogte en volg Esther
21 Januari 2010 | Egypte, Hurghada
Gisteren kregen we een telefoontje van een oude bekende van Magdi, Hossam. Hij is de zoon van een inmiddels overleden vriend, en hij vertelde dat hij een advocatenkantoor begonnen is; hij werkt vooral voor buitenlanders die zich in Hurghada willen vestigen en hij wilde graag met ons samenwerken. Samen met zijn nieuwe partner: Tarek. Tarek? Die naam kennen we... (weet je nog? hij had een kantoor in Sakalla... bij El Joker) EN ja hoor, blijkt "onze" Tarek te zijn die in het verleden het huwelijk van Magdi en mij heeft geregeld en nog vele andere zaken voor Magdi. We moeten binnenkort maar eens op de uitnodiging ingaan, het nieuwe kantoor aan de Sherry-street bekijken en kijken welke mogelijkheden voor samenwerking er zijn.
21 Januari 2010 - 11:58
Edith En Guus:
Jaaaaaaaa, die kennen we nog, hebben we een keer s'avonds gezeten onder de wapper.
Leuk zo kom je nog ns bekende tegen.
Sherrystreet is waar we falafel gegeten hebben....enne natuurlijk schoenen haha.
Lekker TV......voor het voetballen is een goed excuus.