strand voor de deur
Door: Esther
Blijf op de hoogte en volg Esther
14 Januari 2010 | Egypte, Hurghada
Naast ons is de dokter aan het bouwen. Zijn aannemer wist nog wel een zandleverancier... en die kwam vanmiddag. Magdi stond erbij dat de lading gelost werd.... en maar goed ook. Er zaten brokken cement in... en ... schelpen... en stukken koraal!!! Daar waar de aannemer (Abou Aya) de eerste berg afkeurde... zei hij dat dit wel goed zand was! Ja, ja! Maar wat te doen? De straat ligt al vol met de eerste berg.... De leverancier gebeld die natuurlijk zei dat het zand best in de tuin gegooid kon worden. Maar dat doen we mooi niet! Magdi zei dat hij het weer mocht komen halen. ZO niet... inmiddels heeft zich een buurman verderop in de straat gemeld. Die wil ook wel een strand voor de deur!!!
Zitten we nog met één probleem: hoe komen we aan goed zand? Moeten we dan echt zelf gaan scheppen???
Foto's zijn nu geplaatst: zie het fotoboek
14 Januari 2010 - 21:12
Edith En Guus:
Nou zus en zwager,
Leuk een eigen site hoef ik niet meer zoveel tikken op guusenedithfortier haha Nu moeten we dat ook doorgeven aan iedereen.
Wij zitten in de kou en jullie met het strand voor de deur lekker, kan niet wachten tot we van de zomer ofzo gaan komen.
we hoeven met de vakantie nu niet meer zoveel rekening te houden, want ik heb vandaag te horen gekregen dat mijn contract niet verlengd wordt (van het werk).
Nou we gaan het allemaal volgen.
kusjes Guus en Edith -
15 Januari 2010 - 10:18
Petra En Frans:
Hoi Esther en Magdi,
wat leuk dat jullie nu een eigen site hebben. Wij volgen jullie belevenissen met plezier.
Hopelijk gaat het met het zand helemaal goed komen, hahaha.
Groetjes vanuit beuningen!!! -
06 Februari 2010 - 14:38
Rita:
Zo gauw ik kan kom ik helpen scheppen.
Je hoort het wel .
Vond je de post leuk?
Als ik iets mee kan nemen
hoor ik het wel.
Groetjes rita.